شبکه بهداشت و درمان شهرستان بوکان

دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

معرفی بیمارستان

 

شهرستان بوکان با وسعت 2541 کیلومترمربع، یکی از شهرستان‌های استان آذربایجان غربی ایران و در منطقه ای تقریباً کوهستانی و معتدل قرار گرفته است که از جهت شمال به شهرستان میاندوآب و از جنوب به شهرستان سقز و از شرق به شهرستان شاهین‌دژ و از غرب با شهرستان مهاباد همسایه‌است. بر پایه سرشماری سال ۱۳۹5 جمعیت شهرستان بوکان برابر با  251.409 نفر است که این شهرستان با جمعیتی حدود 200.000 هزار نفر شهرنشین،  سومین شهر پرجمعیت استان محسوب می شود. بیمارستان شهید دکتر قلی پور بوکان در سال 1328 توسط هیات امنای جمعیت هلال احمر در محل ساختمان زندان فعلی بوکان راه اندازی شد. در سال 1346 عملیات احداث ساختمان بیمارستان بلوار کردستان آغاز و در بهمن ماه سال 1351 به دست استاندار وقت افتتاح شد که دارای 60 تخت فعال بود. در سال 1379 ساختمان بیمارستان 96 تخت خوابی افتتاح شد که ظرفیت تخت های بیمارستان به  136 تخت فعال افزایش یافت. عملیات طرح توسعه بیمارستان شهید دکتر قلی پور بوکان در اردیبهشت 1388  با هدف راه اندازی بخش های جدید و نوسازی بیمارستان شروع  ودر پایان سال 1395 به بهره برداری رسید . هم اکنون ( بهار  1396 ) تعداد تخت های فعال بیمارستان 273 تخت است .

درمانگاه

درمانگاه عمومی

جهت انجام تزریقات و پانسمان،سرم تراپی و ECG بصورت شبانه¬روزی دایر و دارای داروخانه شبانه روزی وابسته به بخش خصوصی می باشد.

درمانگاه تخصصی: در طول روز با تعیین وقت قبلی بجز روزهای تعطیل آماده سرویس¬دهی در دو شیفت صبح و عصر  می باشد.مجهز به اتاق عمل سرپایی در شیفت صبح و عصر  و آندوسکوپی و اکو مری است.

 

بخش های پاراکلینیکی:

آزمایشگاه، داروخانه شبانه روزی ، رادیولوژی و سونوگرافی در طبقه همکف و و اکوکاردیوگرافی در طبقه اول بیمارستان واقع شده اند. و خدمات  سی تی اسکن ، مامو گرافی و    MRI  در طبقه زیر زمین ساختمان دیالیز انجام می گیرد .

ساختمان اداری:

ساختمان اداری در ضلع غربی بیمارستان واقع شده است، اتاق ریاست، مدیر داخلی، بهداشت محیط و حرفه ای ، دفتر بهبود کیفیت ، مترون، سوپروایزرآموزشی، واحدکنترل عفونت ، دبیرخانه وماشین نویسی در این ساختمان قرار دارند.

بخش دیالیز:

ساختمان دیالیز بیمارستان شهید دکتر قلی پور بوکان در سال 1386 با مشارکت خیرین عرصه سلامت با زیربنای 2400 متر مربع در سه طبقه شروع به ساخت نمود. و در سال 1390 افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت که در طبقه همکف مرکز  MRI  ، طبقه اول بخش دیالیز و در طبقه دوم ستاد شبکه مستقر می باشد.بخش دیالیز،در طبقه همکف ساختمان شبکه بهداشت درمان بوکان جنب ساختمان اداری بیمارستان قرار دارد، که در سه شیف صبح، عصر و شب دایر می باشند.

 

بخش های پشتیبانی:

شامل بخش های مدیریت اطلاعات سلامت،درآمد، مددکاری اجتماعی،IT   ،تاسیسات ، تجهیزات پزشکی و انبار  می باشد.  

 

تماس با ما

شماره تلفن های بیمارستان :4-046230701

آدرس : بوکان – خیابان شهدا

سایت اینترنتی : WWW.BOOKAN.UMSU.AC.IR

 

/uploads/72/2023/Dec/28/عملکرد برنامه هتلینگ بیمارستان-بخش اول.pdf

/uploads/72/2023/Dec/28/عملکرد برنامه هتلینگ بیمارستان-بخش دوم.pdf

 

مقررات بیمارستان:

 

*) از کلیه مراجعه کنندگان محترم انتظار داریم بیمارستان را همانند خانه خود انگاشته و در حفظ و نظافت آن کوشا باشیم.                                                                                                                           

 

*) خواهشمند است در ساعاتی غیر از ساعات اعلام شده جهت ملاقات بیماران ( 4-3 بعدازظهر) مراجعه نفرمایید، زیرا سبب سلب آسایش بیماران میگردد.

 

*) کودکان بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های واگیر هستند، بنابراین خواهشمند است از آوردن اطفال کمتر از 12 سال به عنوان عیادت کننده بهداخل بیمارستان خودداری فرمایید.

 

*) افراد سالم هم می توانند انتقال دهنده برخی از میکروب ها به بیمار شما باشند، بنابراین از ازدحام در ساعات ملاقات بر بالین بیمار خودداری فرمایید.

 

*) لطفا میوه در حد نیاز بیمار آورده شود تا فاسد نشود و باعث آلودگی کمد و محیط اطراف بیمار نگردد و همچنین از گذاشتن مواد غذایی در کیسه مشکیداخل یخچال خودداری فرمایید.

 

*) در طول دوره بستری، در صورتی که بیمار از داروهای دیگر استفاده میکند قبل از مصرف هر نوع دارویی با پرستار بخش مشورت نمایید.

 

*) خواهشمند است از آوردن وسایل اضافی و ریختن تفاله چای و میوه در روشویی ها و سرویس های بهداشتی خودداری و از خدمات بخش راهنمایی بخواهید.

 

*) تقاضا میشود به منظور جلوگیری از صدمه به بیمار و انتقال بیمار به محیط خانه از نشستن بر روی کف زمین و تخت بیمار خودداری فرمایید

 

*) بلند صحبت کردن و پوشیدن کفش های پاشنه بلند در بخش های بستری سبب ناراحتی بیماران می شود، لطفا در حفظ سکوت و آرامش بخش بکوشید.

 

*) از دست زدن به سرم، خون و ترشحات و... بیمار به دلیل ایجاد خطراتی که برای بیمار دارد جدا خودداری نمایید. در صورت نیاز موارد را به پرستار بخش اطلاع دهید

 

*) در موارد ضروری و بروز مشکل برای بیمار جهت دسترسی سریع به پرستاران، زنگ احضار تعبیه شده بر بالین بیمار را فشار دهید.

 

*) هنگام بستری کردن بیمار البسه، اشیا قیمتی، پول و ... را نزد بیمار نگه ندارید و از بیمارستان خارج نمایید

 

*) از کشیدن سیگار در اتاق بیمار و راهروی بیمارستان خودداری نمایید.

 

*) در صورتی که بیمار مبتلا به بیماری واگیر باشد و در اتاق مجزا مراقبت می شود نحوه ورود به اتاق را از پرستار و بخش سوال فرمایید تا از ابتلا به بیماری و انتقال آن به خارج از بیمارستان جلوگیری شود

 

*) در صورتی که دچار سرماخوردگی بوده و یا به بیماری واگیر مبتلا هستید به عیادت بیمار خود نیایید، در صورتی که عیادت لازم باشد بیماری خود را قبل از ورود به اتاق بیمار به پرستار اطلاع دهید.

 

*) در صورتی که بیمار مبتلا به بیماری واگیر (سرخک، آبله مرغان و...) در منزل دارید از عیادت بیمار به دلیل انتشار به بیمار خود و سایر بیماران بخش خودداری نمایید. در موقع عطسه و سرفه دستمال جلوی بینی و دهان خود نگه دارید. از بوسیدن  بیمار مخصوصا اگر کودک باشد خودداری کنید.

 

*) خواهشمند است به منظور حفظ سلامتی خود و بیمارتان و جلوگیری از بیماری های انگلی و عفونت های روده ای مرتب دستمال خود را با آب و صابون مایع بشویید.

 

*) زباله های خود را در سطل های آبی دارای کیسه مشکی بیندازید و از ریختن زباله در سایر سطل های رنگی دیگر خودداری فرمایید.

 

*) نوار بهداشتی و کیسه های ادرار را در سطل های زرد دستشویی بیندازید.

 

*) توری پنجره ها برای جلوگیری از ورود حشرات تعبیه شده است لطفا از پاره کردن آنها خودداری فرمایید.

 

*) خواهشمند است جهت رفاه حال بیماران از ساعت 10 شب تا 8 صبح از برقراری تماس تلفنی با بیماران خودداری فرمایید. بدیهی است در صورت بروز موارد اورژانسی و یا شرایط خاص، بخش مربوطه با شما تماس برقرار خواهد نمود.

 

 

مراجعین محترم رعایت شئونات اسلامی که مورد احترام جامعه ماست در بیمارستان ضروری است.

 

لیست اخبار صفحه :1
    تنظیمات قالب