• 1402/10/28 - 10:42
  • /ZNQ

پایش کارشناسان بیماریهای واگیر و غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه از مرکز بهداشت شهرستان بوکان

به منظور ارزیابی و نظارت بر عملکرد واحد بیماری ها، پایش کارشناسان معاونت از واحد بیماری های مرکز بهداشت شهرستان بوکان صورت گرفت.

در راستای پایش روند اجرای برنامه های غیرواگیر شامل طرح پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون و برنامه های واگیر شامل برنامه های قابل پیشگیری با واکسن (سرخک، سرخچه، فلج شل حاد، مننژیت و...)، بیماری های تنفسی (آنفلوآنزا، آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، کرونا و....)، بیماری های گوارشی (التور، اسهال خونی و....)، بیماری های مشترک بین انسان و دام (تب مالت، هاری، سیاه زخم و....) زنجیره سرما، واکسیناسیون و بیماری های سندرومیک، کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی از ستاد مرکز بهداشت شهرستان بوکان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بوکان، کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، ۲۴ لغایت ۲۶ دی ماه ۱۴۰۲؛ ضمن پایش برنامه های واحد بیماری های مرکز بهداشت با همراهی کارشناسان واحد مربوطه با حضور در بخش های بیمارستان، آزمایشگاه مرکز بهداشت، مرکز واکسیناسیون هاری و تعدادی از مراکز خدمات جامع سلامت از نزدیک در جریان فرآیند اجرای برنامه های واحدهای مذکور قرار گرفتند.

در جریان این بازدیدها کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه با اعلام رضایت از اجرای برنامه های مداخله ای در شهرستان بوکان از زحمات مدیر شبکه، رئیس ستاد مرکز بهداشت و همه همکاران درگیر در برنامه به عنوان یک واحد از ساختار اجرایی مرکز بهداشت و مسئول در قبال سلامت آحاد جامعه تقدیر و تشکر کردند.