• 1402/10/11 - 08:44
  • /Zd3

برگزاری کارگاه رویکرد نوین HIV

با دعوت و هماهنگی واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت و مشارکت واحد تغذیه، سلامت روان و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری شهرستان همزمان با پویش ملی سلامت، کارگاه های تخصصی مرکز بهداشت در دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه علمی کاربردی بوکان برای سفیران سلامت دانشجویی این دو دانشگاه برگزار شد.

طی هفته گذشته نیز کارگاه تخصصی تغذیه در ورزشکاران و کارگاه آسیب های اجتماعی توسط احمدی و صالحی کارشناسان مسئول واحدهای تغذیه و سلامت روان ستاد مرکز بهداشت برگزار گردید.

دانشگاه علمی کاربردی نیز با حضور جوهری کارشناس مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری شهرستان میزبان برگزاری کارگاه رویکرد نوین HIV بود.

کارگاه های تخصصی برگزار شده در دانشگاه های تحت پوشش شهرستان در راستای اجرای سرفصل های ارایه شده برای سفیران سلامت دانشجویی توسط معاونت بهداشتی دانشگاه طی سال تحصیلی برای دانشجویان برگزار می گردد.